concurs

Saba jove a la Fira Mediterrània. Vols entrades?

El concert inaugural serà una mostra del folk emergent català

Sortegem dues entrades dobles per veure Maria Arnal i Marcel Bagés, Judit Neddermann i molts més

| 27/09/2017 a les 14:03h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Carles Rodríguez
Amb la propera Fira Mediterrània de Manresa a punt d'arribar, a Enderrock.cat escalfem motors per sentir el millor folk fet a casa. Enguany, coincidint amb la vintena edició del festival –que tindrà lloc del 5 al 8 d'octubre–, la direcció artística vol projectar quatre missatges o conceptes centrals vinculats al tarannà de l'esdeveniment: futur, patrimoni, innovació i Mediterrània.

El futur vindrà de la mà del concert inaugural, que reunirà a l'escenari del Kursaal el duet Maria Arnal i Marcel Bagés, les veus de Judit Neddermann i Joana Gomila, el duet de gralla i acordió Criatures –guanyador del IX Concurs Sons de la Mediterrània–, el multiinstrumentista i compositor Manu Sabaté, el guitarrista Pau Figueres, el grup de folk del Baix Llobregat Riu, el cantaor Xavier de Bétera i la big band Rufaca Folk Jazz Orquestra.

Hi vols anar?
La nova saba de joves músics d'arrel que s'acosta apunta fort. És per això que a Enderrock.cat sortegem dues entrades dobles per a l'espectacle inaugural, que serà el 5 d'octubre a la sala gran del Teatre Kursaal de Manresa. Si vols entrar en el concurs, només cal que omplis aquest formulari. Uns dies abans n'anunciarem els guanyadors. Sort!
Arxivat a: Enderrock, Joana Gomila, Judit Neddermann, Kursaal, Manresa, Maria Arnal i Marcel Bagés, Fira Mediterrània

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.