Estrena

Júlia reivindiquen viure els diumenges com si no existissin els dilluns

Estrenem "Diumenges", avançament del segon disc de les alcoianes Júlia

Els 19 discos de la segona meitat del 2017 (part I)

| 29/09/2017 a les 07:00h

Júlia publicaran el seu proper disc «Pròxima B» el 6 d'octubre
Júlia publicaran el seu proper disc «Pròxima B» el 6 d'octubre | Jordi Arqués
Des d'Alcoi ens arriba una estrena que més que en divendres s'hauria de fer en diumenge, però el dia del senyor no és l'indicat per bombardejar l'audiència amb novetats musicals. Si que ho és, però, per escoltar amb més deteniment les cançons que s'han estrenat al llarg de la setmana. És precisament aquest dia, el diumenge, el tema que aborda la cançó de les alcoianes Júlia que estrenem avui.

"Diumenges" formarà part del segon disc del duet format per Estela Tormo i Lídia Vila, que es dirà Pròxima B (Hidden Track Records & Malatesta, 2017) i es publicarà el 6 d'octubre. En paraules de les membres de Júlia, "Diumenges" és:
 
"Un dels temes més lluminosos i dance del disc, una cançó que ens convida a desinhibir els sentits i a envair la pista de ball mentre aprofitem aquest reducte de relax i tranquil·litat que suposa l'últim dia de la setmana. Prendre el vermut o les carícies vora del mar es converteixen en un plaer immens i indescriptible després d'intensos dies d'una rutina laboral i obligada. Així és que, ballem i gaudim dels diumenges com si no hi hagués un dilluns".
 
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Diumenge, Júlia, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.