Actualitat

Els concerts de final de campanya

Sopa de Cabra, Los Manolos, Oques Grasses, Mazoni i Judit Neddermann, entre els artistes que actuaran en l'acte unitari organitzat per tots els partits favorables al referèndum

Els concerts de la Diada 2017

Els músics es preparen per a l'1 d'octubre

| 29/09/2017 a les 10:43h

Sopa de Cabra
Sopa de Cabra | Xavier Mercadé
El final de campanya pel referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre arriba amb un acte multitudinari a Montjuïc aquest divendres 29 de setembre. A més dels parlaments dels presidents de la Generalitat, de l'ACN, Òmnium Cultural i nombrosos representants de tot el ventall de formacions polítiques a favor del dret a decidir (Junts pel Sí, CUP, PDeCat, ERC, Demòcrates, MES, BeC, Podem i EUiA), també hi haurà música, molta música. 

Més d'una desena de grups seran a l'avinguda de Maria Cristina a partir de les 7 de la tarda per amenitzar amb acords i tonades els parlaments dels líders polítics. Entre els artistes hi trobem Sopa de Cabra, Mazoni amb Judit Nedermann, Los Manolos, Arnau Tordera (Obeses), Oques Grasses, Gertrudis, Pirat's Sound Sistema, Auxili, Èric Vinaixa, Muyayo Riff i Exili a Elba.

També s'esperen nombroses sorpreses musicals. De moment, l'única que s'ha fet pública és que hi seran tres dels membres d'Obrint Pas: Xavi Sarrià, Miquel Gironès i Miquel Ramos. La presència dels músics segurament desembocarà en una cançó de la desapareguda banda valenciana. 
 

Cartell de l'acte de final de campanya


La CUP a Ciutat Vella
La música també és notícia a l'acte que farà la CUP aquest divendres a Ciutat Vella. Al carrer del Pou de la Figuera hi actuarà un grup mític que encara no s'havia posicionat a favor de la independència: els clàssics del punk català La Banda Trapera del Río. Els de Cornellà compartiran escenari amb Meritxell Gené i David Caño, que faran un concert a duet barrejant música i poesia. Els parlaments aniran a càrrec d'Antonio Baños i les veïnes del barri de Ciutat Vella.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Oques Grasses, Los Manolos, judit neddermann, Mazoni, Sopa de Cabra, actualitat, Montjuïc, referèndum, independència

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.