sona9

Ju, Lildami, Panellet, Salvatge Cor i Senyor Oca, classificats per a la final del Sona9

Els grups han de passar les últimes proves fins al darrer concert del 15 de novembre

| 02/10/2017 a les 23:00h

Fase final del Sona9 2017
Fase final del Sona9 2017 | Carles Rodríguez
El jurat del Sona9 ha elegit a Ju (pop - r'n'b, Gurb), Lildami (hip hop - trap, Terrassa), Panellet (punk dolç - Terrassa), Salvatge Cor (pop-punk, Palma) i Senyor Oca (hip hop, Barcelona) per a la recta final del concurs de grups emergents en català. Aquí pots seguir en directe, a partir de les 23 h, la retransmissió del programa Sona9 a iCat. La darrera fase del certamen arriba després dels concerts semifinals celebrats al festival Acústica de Figueres, les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el Mercat de Música Viva de Vic i el BAM - Mercè de Barcelona.

Els artistes seleccionats hauran de realitzar dues últimes proves abans d’accedir a la final. D’una banda, gravaran una cançó pròpia als Bucbonera Studios de Caldes de Montbui, amb la supervisió tècnica de Tomàs Robisco i la producció i assessorament de Jordi Bastida (guitarrista d'Els Pets i Trau). I, de l’altra, oferiran un concert acústic als estudis d'iCat per al programa setmanal Sona9, presentat per Lluís Gendrau, que s’emet els dilluns de 23 a 24 hores.

De la tercera fase del certamen en sortiran els tres grups finalistes que actuaran el dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. A la mateixa gala, el grup empordanès guanyador del Sona9 de l’edició del 2016, Lakaste, presentarà el seu primer disc, Desastres naturals (DiscMedi, 2017).

El premi per al guanyador del Sona9 és l’enregistrament i edició d’un disc, amb la direcció d'un productor profesional. Els finalistes obtindran la gravació d’un EP de quatre cançons en un estudi professional, així com material musical. A més, tots ells podran fer una campanya de publicitat a Televisió de Catalunya, Catalunya Ràdio i la revista Enderrock i una mini-gira de concerts promocionals per alguns dels festivals i mercats més destacats del panorama nacional.

La 17a edició del concurs de maquetes Sona9 està organitzat per la revista Enderrock i les emissores iCat - Catalunya Ràdio i TV3, té el suport de la Generalitat de Catalunya – ICEC, el Govern de les Illes Balears – Illenc i la Generalitat Valenciana – Institut Valencià de Cultura, a més de la Fundació SGAE i el patrocini d'Estrella Damm.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sona9, Sona9 2017, Ju, Lildami, Panellet, Salvatge Cor, Senyor Oca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.