Revista

Xavi Sarrià encapçala l'Enderrock d'octubre

L’Enderrock 266 també inclou entrevistes a Mireia Vives i Borja Penalba, Senior, La Raíz o Aspencat

La revista d’aquest mes ve acompanyada d'un disc recopilatori dels 20 anys de Propaganda pel Fet

| 02/10/2017 a les 17:15h

La revista Enderrock del mes d'octubre va dedicada al panorama musical valencià, per això en portada hi apareix el representant d'un dels grups més significatius d'aquest territori: Xavi Sarrià d'Obrint Pas. El músic és notícia perquè acaba de publicar el seu primer disc en solitari Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel fet, 2017) i sobre aquest nou rumb a la seva trajectoria i sobre els anys d'Obrint Pas en parla en una extensa entrevista amb Joaquim Vilarnau.

En aquest número 266 també s'hi poden trobar completes entrevistes a Miquel Àngel Landete (Senior) per parlar del disc Valenciana Vol.1 (Malatesta Records, 2017) de versions amb col·laboracions estel·lars, Pablo Sánchez com a líder del grup de Gandia La Raíz que comenta la seva trajectoria des dels inicis. També Mireia Vives i Borja Penalba són preguntats per Línies del cel elèctric (Mésdemil, 2017) últim disc del duet valencià i Aspencat fan un balanç del final com a grup que han viscut recentment. 

Altres artistes destacats amb qui es parla en format més breu són les alcoianes Júlia, els valencians Tardor, els alacantins Futuro Terror o el grup mestís de l'Horta de València Candela Roots. La secció de Les claus del mes la protagonitzen Carles Dénia, Sergi Contrí, la Fira Trovam! i Ovidi4.

El reportatge principal de la revista d'octubre tracta sobre l'escena emergent del País Valencià i hi apareixen grups com Auxili, Pupil·les o El Diluvi, el text ha anat a càrrec del crític musical Josep Vicent Frechina. Altres continguts destacats són les cròniques de festivals com l'Aquelarre, l'Acústica, el Mercat de Música Viva de Vic o l'Altaveu; també es repassen els festivals que tindran lloc aquesta tardor. 

Les dues opinions d'octubre vindran de la mà del músic Pau Alabajos i de la responsable del segell valencià Mesdemil Carme Laguarda. El Circuit Folc, les semifinals del Sona9, les crítiques de discos o la selecció musical de Pau Roca de l'Habitación Roja en la secció Herois particulars d'Oriol Rodríguez. 

Portada del número 266 d'Enderrock

Arxivat a: Enderrock, continguts, revista, Enderrock 266, Xavi Sarrià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.