Concerts

Marc Serrats i Raph Dumas al cicle Bornet de Cançons

Celebren els 40 anys del projecte educatiu Bressola amb un disc conjunt

Concert de Dàmaris Gelabert al Bornet de Cançons

Venda d'entrades del Bornet de Cançons 2018

| 18/12/2017 a les 11:04h

Marc Serrats i Raph Dumas
Marc Serrats i Raph Dumas | Juan Miquel Morales
Marc Serrats 'Xerramequ' i el nord-català Raph Dumas actuen el dissabte 23 de desembre a les 12h a El Born Centre de Cultura i Memòria. Ho faran en el marc del cicle Bornet de Cançons, de programació musical infantil per a públic familiar. 
 
Els artistes han treballat junts –un cop més– en la quarta recopilació de cançons per a la Bressola. Aquesta vegada ha estat per celebrar el 40è aniversari del projecte educatiu, nascut l'any 1976 a Perpinyà per promoure una xarxa d'escoles associatives que busquen practicar la immersió lingüística en català a les comarques de la Catalunya Nord. 
 
El disc, que es titula 40 anys de la Bressola (DiscMedi, 2017), segueix la línia dels realitzats en els darrers anys, però intenta atreure, a més de l'infantil, també un públic més jove que hagi crescut amb les cançons de la Bressola.

A més de col·laboracions amb molts músics, com ara Carles Belda, Nadége Figarola, Miquel Gil, John William McKissock i Anna Roig, s'hi podrà sentir una cançó cantada pels infants de la Bressola i les veus d'algunes mestres. El disc conté versions que ja eren als projectes anteriors, com "Muntanyes del Canigó" o "Lo pardal", i diversos temes nous. El preu d'aquest proper espectacle és de 8 euros.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, concerts, Born Centre de Cultura i Memoria, Raph Dumas, Bornet de Cançons, infantil, Marc Serrats

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.