festivals

L'Euskal Herria Sona busca mecenes per a la 20a edició

La cita anual amb la música del País Basc a Barcelona s'allargarà fins a principi de desembre

El festival ha engegat un projecte de micromecenatge per fer front a una multa de 3.300 euros

| 05/10/2017 a les 12:51h

Niña Coyote eta Chico Tornado
Niña Coyote eta Chico Tornado | Xavier Mercadé
La música basca i l'escena cultural catalana continuen teixint complicitats. Enguany se celebrarà la vintena edició del festival Euskal Herra Sona, organitzat pel Centre Cultural Euskal Etxea a diferents locals de la ciutat de Barcelona, que portarà a la capital catalana la millor música del País Basc. L'edició es va inaugurar el cap de setmana passat amb el concert d'Itziarren Semeak, i ara el festival impulsa un projecte de micromecenatge a través de la pàgina TotSuma per fer front a una multa de l'Ajuntament per tenir tancada una porta de sortida.

"Aquesta sanció, evidentment, no entrava en els nostres pressupostos i necessitem tota la vostra solidaritat per pagar-la", explica l'organització. Entre les recompenses per als mecenes, s'hi pot obtenir una bossa especial de la vintena edició, l'apadrinament de l'exposició de fotos del festival al Pati Llimona i un curs per aprendre euskera, entre altres coses.

El festival s'allargarà fins a l'1 de desembre, i fins aleshores passaran per la ciutat artistes com Esne BeltzaNiña Coyote eta Chico Tornado, Zea Mays i Kalakan, a més d'algunes actuacions sorpresa i un concert especial per commemorar els 20 anys de la cita. Podeu consultar el cartell complet al seu web.
Arxivat a: Enderrock, Euskal Herria Sona, EH Sona, País Basc, festivals, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.