Entrevista

Jordi Juvanteny (La Cabra): «La clau és crear un espai cultural on tothom se senti còmode»

Entrevistem Jordi Juvanteny, un dels impulsors de la nova sala de concerts de Vic

La Cabra: Vic té nova sala

| 12/10/2017 a les 09:00h

La Cabra per dins
La Cabra per dins
La nova sala La Cabra de Vic comença a caminar aquest cap de setmana amb el primer concert, el d'Els Amics de les Arts. Amb capacitat per a 890 persones, aquest nou local musical ubicat entre els municipis de Vic i Gurb promet ser un punt de reunió clau per als aficionats a la música en termes molt amplis. Hem parlat amb Jordi Juvanteny, un dels impulsors d'aquest nou projecte musical.

Quina funció vol cobrir La Cabra a la ciutat de Vic? Quin buit creieu que ompliu?
J.J: La funció de La Cabra és crear un espai on totes les persones tinguin el seu lloc, ja siguin rockers, rumbers, skaters o qualsevol altre col·lectiu. Ara mateix tenim un espai enorme per omplir, perquè no hi ha cap altre local adequat per a música en directe i que accepti músiques molt diferents i diverses, i és estrany perquè a Osona hi ha molta cultura urbana i musical. 

Quina serà la línia estilística que seguirà la sala?
J.J: La sala és per a tothom. No tenim cap línia, la clau és crear un espai cultural on tothom se senti còmode, i sobretot que la gent pugui tenir un lloc de reunió cultural els caps de setmana.

La capacitat de la sala serà un requeriment a l'hora d'acceptar propostes? Dit d'una altra manera, el que no ompli hi tindrà cabuda?
J.J:
Tot hi tindrà cabuda. Estem preparant la sala petita expresament perquè les propostes de públic reduït també siguin presents a la programació.

Heu agafat algun local de la comarca existent o desaparegut com a referència?
J.J:
No, hem treballat a Nexus, Bac Art, Portland, i sempre n'agafes les coses bones, però la clau del nostre equip es basa en la joventut, la motivació i, sobretot, en ser constants i perseverants.

Ja tenim els dos propers concerts anunciats, però ens podríeu avançar més coses de la programació?
J.J: A dia d'avui podem dir que vindran La Pegatina i The Wailers, a part de molts grups de la comarca d'Osona. 

Què us diferencia de la resta de propostes d'oci nocturn? Quina funció farà el restaurant?
J.J:
La diferència clau és l'eclecticisme de la música que programarem, i també que oferirem música en directe de grups que fa anys que no han tocat a la comarca. El restaurant serà clau a partir del desembre, quan presentarem un projecte mai vist a Osona, però no en podem dir res fins que no estigui tot més madur. 
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, La Cabra, Els Amics de les Arts, Vic, sala de concerts, entrevista, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.