estrenes

Setembre viatja amb un «Bitllet d'anada»

El grup publica el seu segon disc el divendres 27 d'octubre, i a Enderrock.cat n'avancem el primer tast

| 11/10/2017 a les 07:00h

Setembre
Setembre | Raül Tortosa
Setembre presenta "Bitllet d'anada", el primer senzill del nou disc, que es podrà començar a escoltar a les ràdios a partir d'aquesta setmana. És el primer que es coneix del seu disc De feres i treves (Picap, 2017), un tema amb un ritme fresc i una tornada molt encomanadissa que, tot i variar l'estil del debut del grup, en manté l'essència pop.
 
Donar a cada cançó la seva pròpia identitat ha estat la principal ocupació del grup durant el passat estiu a l'estudi La Casamurada, sota la batuta de Jesús Rovira (Lax'n'Busto).
 
Joanjo Rubio –cantant i guitarrista del grup– explica: "En aquest disc he intentat canalitzar el meu punt de vista sobre diferents aspectes de la quotidianitat i de les situacions que provoca la societat on vivim. No és en absolut un disc costumista, i la interpretació de l'abstracte per tothom que l'escolti és el que li donarà el valor afegit". Diu que els canvis més clars entre el primer i el segon disc són la sonoritat i els arranjaments. "Hem intentat no repetir-nos i mirar cap endavant", conclou. 
 
Encara no tenen dates confirmades, però aviat sabrem quins seran els seus primers concerts a través del seu web i les seves xarxes socials

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, setembre, videoclip, pop, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.