Festival

El festival Esperanzah! torna al Prat aquest cap de setmana

Hi actuaran grups com Zoo, Gossos, Txarango i Muyayo Rif

El festival demana una donació als assistents, destinada íntegrament a diversos projectes

| 13/10/2017 a les 11:37h

Txarango
Txarango | Michal Novak
Els dies 13, 14 i 15 d’octubre el Prat de Llobregat celebra, per desena vegada, el festival solidari Esperanzah! Enguany, amb la mirada posada a Europa i el nostre Estat, es vol continuar fent servir el festival com a una eina de transformació social integradora de denúncia i, alhora, impulsar i fomentar projectes socials i laborals.

Hi haurà unes seixanta activitats (des de concerts fins a xerrades i activitats infantils). Alguns dels músics que hi actuaran seran Hora de Joglar, Balkan Paradise Orchestra i Muyayo Rif divendres; el grup del Prat Sittar GreenMicroguaua i els valencians Zoo dissabte, i Gossos i Txarango diumenge. Aquests últims tocaran en horari infantil (a les 18 h) perquè hi puguin assistir les famílies amb petits. Les nits de divendres i dissabte acabaran amb Gambeat DJ Radio Bemba Sound System
Al web del festival s’hi pot consultar tot el cartell.

Per accedir al festival no s’ha de comprar entrada: s’ha de fer una donació de mínim 12 euros. Les donacions aniran íntegrament a projectes, com Stop Mare Mortum, Caminando Fronteras, Fundació Vozes, Proactiva Open Arms, el Cor Safari Fundació Nzuri Daima, Dones Rumb a Gaza, Flotilla de la Libertad 2018, Pallasos en Rebeldía, Obra Social Sant Joan de Déu o Dream Nepal, i es destinarà també una part d’aquests diners a projectes locals.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, esperanzah, Festivals, el prat de llobregat, txarango, gossos, zoo

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.