estrena

La innocència perduda de Joan Masdéu

Estrenem «El bon amor» i «Tots els miralls», els dos primers avançaments del seu tercer disc en solitari

| 18/10/2017 a les 07:00h

Joan Masdeu
Joan Masdeu | Juan Miguel Morales
El músic i compositor Joan Masdéu prepara el tercer capítol de la seva carrera en solitari. El seu proper disc, Innocents (Satélite K, 2017), que veurà la llum el 27 d'octubre, ens interpel·la a tots i reflexiona sobre la innocència primera. "Naixem innocents, ignorants del pes de la culpa. Perdre aquesta innocència és el preu de l’experiència de viure", explica el músic. A Enderrock.cat n'avancem els dos primers temes.

La primera d'elles parla d'"El bon amor", que Masdéu considera que és aquell que tracta de igual a igual, situant cada banda sempre al mateix nivell: "No caminis davant meu, podria ser incapaç de seguir-te. Si camines rere meu podria ser que jo no et guiés. No caminis per sobre meu, podria ser que et perdés de vista. Si camines per sota meu podria ser que jo et trepitgés", diu la lletra.


 
"Tots els miralls" n'és l'altra. "Tots som un i el mateix. Som miralls i ser-ne conscients ens fa lliures", comenta el músic. "En tots i cadascun dels que som, en qualsevol dels destins, encerts i desencerts, és possible reconèixer-nos-hi. És llavors quan desapareixen les diferències i ens igualem. En aquest espai ampli i pur desapareix la necessitat de jutjar i la pretensió de ser estrictament innocents resulta inconscient. Aprenem a estimar l’imperfecte, això és, el real".

 
Innocents és el segon disc que Joan Masdéu enregistra als estudis Blind Records, amb  Santos Berrocal i Fluren Ferrer a la producció artística. L'àlbum inclou algunes col·laboracions, com les de Miri Ros –que ha posat algunes veus a "Innocents"– i Sergi Carós –que canta a "El bon amor" i "La fera"– D’altra banda, com ja és habitual, el Fluren Ferrer s’ha encarregat dels teclats del disc i ha gravat la guitarra acústica i el Santos Berrocal ha estat l'encarregat d'enregistrar algunes percussions. 
Arxivat a: Enderrock, Joan Masdéu, estrena

COMENTARIS

Masha

El bon amor, 19/10/2017 a les 14:28

Doncs, segons em van dir, "El bon amor" és que paga el cost d'enregistrar el disc sense queixar-se

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.