Concerts

Sant Andreu s'enamora de l'EnciSAT

De novembre a gener passaran pel barri barceloní Mazoni, Gemma Humet i Guillem Roma, entre altres, dins el cicle comissariat pels Amics de les Arts

Fermin Muguruza grava un tema en català reclamant que es pugui votar

| 16/10/2017 a les 13:22h

Foto promocional del capítol acústic de Mazoni
Foto promocional del capítol acústic de Mazoni | Noemí Elias
Sant Andreu no s'atura mai, sempre hi ha propostes culturals a punt per ser descobertes. L'enciSAT! ja fa quatre anys que existeix, però potser encara no us sona. Aquest cicle de concerts vol apropar la música al barri tenint com a punt neuràlgic el Teatre SAT!. Els Amics de les Arts s'encarreguen de la programació artística des de la seva plataforma Pistatxo Produccions.

Enguany arriba la quarta edició, i de novembre a gener el SAT de Sant Andreu acollirà els concerts de Mazoni (11 de novembre), Gemma Humet (24 de novembre), Guillem Roma (15 de desembre), Nadal Big Band (22 de desembre), El Pol Petit (7 de gener) i el d'un artista sorpresa que tancarà el cicle el 19 de gener. A més, també hi haurà els dos concerts gratuïts de Pau Blanc (9 de desembre) i Marta Pérez (13 de gener), tots dos a l'Ateneu Harmonia de Sant Andreu.

El cartell del cicle d'aquest any s'amplia a diferents gèneres i formats per arribar a un públic transversal. La intenció dels programadors és afavorir un clima de proximitat entre públic i artista durant el concert. Un cop acabi l'actuació, la tradició de l'EnciSAT és que tothom acabi compartint unes cerveses al hall del teatre, tant si ve de públic com si és l'artista convidat. 




 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, EnciSAT, cicle, concerts, Sant Andreu, Barcelona, Mazoni, Gemma Humet, Guillem Roma

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.