concerts

Cinc artistes internacionals a qui no els espanta la independència

Lana del Rey, Roger Waters o Liam Gallagher han anunciat concerts a Barcelona de cara al 2018

| 19/10/2017 a les 14:15h

Roger Waters actuarà al Palau Sant Jordi el 13 i 14 d'abril del 2018
Roger Waters actuarà al Palau Sant Jordi el 13 i 14 d'abril del 2018 | Xavier Mercadé

Tot i la situació d'inestabilitat que viu Catalunya, culturalment l'olla continua bullint o volent bullir. És cert que s'han suspès o aplaçat moltes activitats culturals, entre les quals concerts, però no deixa de ser una evidència que la vida continua i culturalment ningú vol prescindir de Barcelona, ni de Catalunya. 

Aquestes últimes setmanes artistes de talla internacional han confirmat concerts a Barcelona, i han fet evident que no els preocupa la situació del país. Aquí en van uns quants:

Liam Gallagher
L'exmembre d'Oasis ha anunciat aquesta setmana que actuarà a Barcelona el 24 de febrer de 2018 a la sala Razzmatazz. Les entrades es posaran a la venda aquest divendres a un preu de 40 euros. El cantant de Manchester presentarà el seu primer disc en solitari, As you Were (Warner Music, 2017).

Roger Waters
The 2018 European Us + Them Tour passarà per Catalunya. Els dies 13 i el 14 d'abril de 2018 el membre més actiu de Pink Floyd serà a Barcelona per reinterpretar els grans temes de la llegendària banda i repassar algunes cançons del seu últim disc, Is This the Life We Really Want? (Sony Music, 2017). Els dos concerts es faran al Palau Sant Jordi i les entrades encara no estan a la venda, només les VIP, que arriben als 260 euros. 



Lana del Rey
La cantant americana ens visitarà el 19 d'abril de 2018 dins la petita gira de presentació del seu darrer disc, Lust for Life (Polydor/Universal, 2017), que només passarà per Milà, Roma, Berlín, Anvers i Madrid. A partir d'aquest divendres es posaran a la venda les entrades per al concert que es farà al Palau Sant Jordi.



Thirty Seconds to Mars
El grup liderat per l'actor Jared Leto torna a Barcelona quatre anys després de la seva última actuació. Serà el 13 d'abril de 2018 al Sant Jordi Club. Les entrades es van posar a la venda el dia 11 d'octubre, i les més barates costen 50 euros. El grup de Los Angeles vindrà a presentar el seu cinquè disc, del qual de moment només s'ha avançat un single



Arcade Fire
També fa unes setmanes es va anunciar que els canadencs Arcade Fire tornarien a Barcelona el 21 d'abril de 2018. Ho faran amb un concert al Palau Sant Jordi on presentaran el seu nou disc publicat al juliol, Everything Now (Sony Music, 2017). Les entrades ja estan disponibles al preu d'entre 60 i 150 euros.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Thirty Seconds to Mars, Arcade Fire, Roger Waters, Liam Gallagher, Lana del Rey, actualitat, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.