Actualitat

Discos, col·lecionistes i concerts; la Fira Internacional del Disc arriba a Palma aquest cap de setmana

El Palma Arena acull la 16a edició d'aquest certamen per a melòmans

Marcel Cranc, Da Souza i Saïm són alguns dels artistes que actuaran a la Fira

| 19/10/2017 a les 12:30h

Botiga de discos
Botiga de discos | Andrea Romanos
Fa una setmana els col·leccionistes i melòmans del vinil es concentraven al voltant de l'Estació del Nord de Barcelona, i aquest cap de setmana s'hauran de traslladar al Palma Arena, a l'illa de Mallorca. La Fira Internacional del Disc arriba a Palma per setzena vegada i ho fa amb mig centenar de paradistes vinguts principalment d'arreu d'Europa i dels Estats Units. L'altre reclam del certamen és l'oferta musical amb nombrosos grups convidats que actuaran en un dels dos escenaris muntats.

Aquest dissabte 21 i diumenge 22 d'octubre durant tot el dia (d'11.30 a 22.30 h dissabte i d'11.30 a 21 h diumenge) la fira s'obrirà a un públic que creix any rere any. Les entrades valen 4 euros i l'abonament de dos dies 8, però si es vol un CD o un LP d'algun dels grups que toquen a la Fira amb l'entrada, aquesta costarà 5 o 9 euros. A la fira s'hi podrà trobar CD, LP, singles (ja siguin novetats, liquidacions o peces de col·leccionista), tot tipus de memorabília, llibres o pòsters als estands de segells especialitzats, editorials o paradistes experts.

Quins grups hi toquen?
A més de l'enorme quantitat de cubetes plenes de discos, la fira no seria el mateix sense concerts. Dissabte a l'escenari Vermut actuaran al migdia Urtain (12.15 h) i Come Animal (13.30 h), i a l'escenari rock Jane Yo (17 h), Quatermass (18 h), Da Souza (19 h), Marcel Cranc & Salvatge Cor (20 h) i el grup de versions d'Amy Winehouse The Amy's Soul (21 h).

El diumenge a l'escenari Women Don't Wait actuaran Codo (12.15 h), Sweet Poo Smell (13.15 h) i Ombra (14.15 h) i a l'escenari Rock ho faran Hombrespajaro (17.15 h), Saïm (18.15 h) i The Nash (19.30 h).

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Fira Internacional del Disc de Palma, Palma, Mallorca, Balears, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.