estrena

Oriol Barri en diferents papers

El músic escriu un diari personal al seu segon disc, 'Quan tot canvia', i n'estrenem el primer videoclip

| 24/10/2017 a les 07:00h

Oriol Barri
Oriol Barri | Arxiu de l'artista
Dos anys després de la publicació del seu debut, Nosaltres (Right Here Right Now, 2015), Oriol Barri publica una segona entrega personal i espontània, enregistrada pràcticament en directe. Quan tot canvia (Right Here Right Now, 2017) és un diari d'experiències i una reivindicació de l'art sincer. A Enderrock.cat estrenem el primer clip del disc, que il·lustra la cançó "En diferents papers".



"'En diferents papers' és una de les perles d'aquest disc, i una cançó on obro la possibilitat de creure en altres vides després de la mort", diu el músic. El tema explica la història de dues persones que es troben en un bar. La primera –Oriol Barri– és un client que recorda tot el que han viscut plegats en les vides anteriors. En canvi la segona –l'actiu Diana Gómez– representa una cambrera que només té al cap el present. "Amb aquesta cançó he volgut imaginar aquesta possibilitat i intentar trobar explicació a per què hi ha persones amb qui, sense haver vist mai abans, sembla que les coneguem de tota la vida."

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Oriol Barri, estrena, Quan tot canvia, clip

COMENTARIS

Brutal!

AnnaGB, 24/10/2017 a les 10:00

Genial cançó i el videoclip. Enganxada fins el final....!

Magnífic

Anònim, 24/10/2017 a les 22:55

Una manera preciosa de descriure, tant visual com musicalment, què sentim quan connectem amb qui no coneixem. Els grocs, que diria l'Espinosa. :)

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.