Sona9

Panellet passen pel programa del Sona9 d'iCat fm per tocar en acústic

La resta de finalistes del concurs ja han passat per l'emissora

Panellet passen pel programa del Sona9 d'iCat fm per tocar en acústic

| 23/10/2017 a les 16:05h

Panellet
Panellet | Carles Rodríguez
Amb la tornada d'iCat a la FM, el programa Sona9 també té un nou espai: els dilluns d'11 a 12 de la nit teniu una cita amb el concurs en clau radiofònica de la mà de Lluís Gendrau.

Si al setembre s'hi van poder escoltar fragments dels concerts semifinals del 17è Sona9, aquest octubre el Sona 9 inicia la recta final amb els concerts acústics i les entrevistes a iCat FM dels cinc grups elegits pel jurat. Avui, el convidat és el punk-rock dels terrassencs Panellet. A més, es farà un resum dels altres acústics de Ju, Lildami, Senyor Oca i Salvatge Cor. També es recordarà com van sonar a l’escenari d’iCat Lakaste, Chet i Paper de Plàstic a la darrera edició.

"Nadal", "Dia de platja" i la relectura del poema de Maria Cabrera "Del deliri, la delera" són les cançons que interpretarà el grup de Terrassa. Sonaran també "El reflexe" de Senyor Oca, el poema de Pere Vilanova "El tro" interpretat per Salvatge Cor, i la versió de Ju de "Feeling Good", el tema de Nina Simeone. Lildami van apostar per "Mal", versió de "Hurt" de Johnny Cash". Finalment, sonaran "Viatge submarí" de Lakaste, "Inventari" de Chet i "Recanto dos sapos", poema d’Albert Roig” interpretat per Paper de Plàstic.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, sona9, Panellet, 17Sona9, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.