estrena

El nou vídeo de Sau amb imatges inèdites

«Pertànyer a algun lloc» és el clip que avança el nou disc en directe de la banda, 'Una nit al teatre'

El nou disc de Sau ja té data d'estrena

| 26/10/2017 a les 07:00h

Sau durant la gira de teatres l'any 1995
Sau durant la gira de teatres l'any 1995 | Xavier Mercadé
El nou disc de Sau, Una nit al teatre (L'Indi Music, 2017), està a punt de veure la llum. L'àlbum recollirà 20 cançons en directe que el grup va interpretar durant la gira de teatres que va fer el 1995 a L'Espai de Barcelona, i a Enderrock.cat en presentem les primeres imatges en exclusiva. El clip il·lustra la cançó "Pertànyer a algun lloc", un tema original del disc Junts de nou per primer cop (EMI Music, 1994), que la banda va publicar just abans de marxar de gira.

"Podríem dir que tant nosaltres com el públic vam 'descobrir' aquesta cançó precisament durant aquesta gira, ja que va agafar un significat i una importància als directes que fins aleshores no havia tingut", expliquen Pep Sala i Joan Capdevila. "Potser per això també la vam utilitzar com a tema final del concert abans dels bisos, amb una coda final en clau d’humor, interpretant un fragment del tema 'Gimme Some Loving' que cantava Gerry Duffy."

Els músics expliquen que aquest disc va ser una sorpresa per ells mateixos, ja que van trobar les cintes recentment, quan ja havien oblidat que els concerts havien estat enregistrats. Quan el van escoltar i van poder constatar que la gravació i la interpretació eren excel·lents, van decidir tirar el projecte endavant. "Poder tornar a sentir la veu del Carles [Sabater] en directe ha estat de les millors coses que ens han passat mesclant aquest disc", diuen.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Sau, Una nit al teatre, disc en directe, discos, Pep Sala, Pertànyer a algun lloc, Carles Sabater

COMENTARIS

Sempre SAU

Anònim, 27/10/2017 a les 11:42

Meravellós! vull el disc ja! Gran detall recuperar aquesta música i aquestes imatges, que també ens pertanyen... Felicitats!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.