Concerts

Panellets, moniatos i guitarres: alguns plans per a una Castanyada musical

Lágrimas de Sangre, Zoo, Mafalda i La Sra. Tomasa són alguns dels grups que tocaran el 31 d'octubre a Catalunya

| 26/10/2017 a les 11:27h

Hora de Joglar
Hora de Joglar | Xavier Mercadé
El bon temps d'enguany està fent passar desapercebuda la tardor. Per si algun despistat no se n'ha adonat, ben aviat arriba el 31 d'octubre i amb aquest, el dia de la Castanyada. Són molts els pobles, sales i locals que volen gaudir de Tots Sants amb música. Us proposem algunes opcions per menjar les castanyes ben acompanyats.

Com cada any, el Castanyada Rock tornarà a reivindicar aquesta tradició catalana: el festival aposta per les castanyes, els panellets i la música del país. Aquest any hi tocaran Mafalda, Lágrimas de Sangre, Pirat's Sound Sistema, Crim, Remolke, DJ Sendo i La Barraca –grup guanyador del concurs l’Espurna per promoure grups novells al festival–. La catorzena edició del festival té lloc a la Nau Cal Sanahuja, a Piera.


A més del Castanyada Rock, la gran celebració d’aquesta setmana són les Fires de Sant Narcís de Girona. Des d’avui fins al dia 31 hi tocaran artistes com Hora de Joglar, Belda & Sanjosex, Judit Nedderman, The Unfinished Sympathy, Bullitt, Edward Estlin, l’Orquestra Di-versiones i l’Orquestra Maribel. Doctor Prats i Zoo són els grups que passaran per l’escenari la nit del 31 d’octubre.

El mateix dia, a la sala Dresden de Cerdanyola del Vallès hi tocarà La Sra. Tomasa. La nit acabarà amb Ninhodelosrecaos DJ (Rubén Sierra, el guitarrista de La Pegatina) punxant.

Un cop més, les dates de la Fira de les Bruixes de Sant Feliu de Sasserra coincideixen amb la Castanyada. Aquest any, a la Fes-ta Bruixa hi actuen Murmuro i Sixtus Versions.


Tornant a Barcelona, el Cruïlla de Tardor acaba la setmana que ve amb els concerts d’Itaca Band el dia 27 i Gramatik el dia 31. Seguint amb festivals, a Tarragona, en el marc del Radar Palmfest hi toca aquest divendres al vespre La iaia. Aquests últims també actuaran el dia 31 a Vic, a la Botifarrada per la Dignitat. Aquella mateixa nit, a Vic també passaran per l'escenari Oques Grasses, Obeses i Quimi Portet, entre d'altres. 

Tarantino Connection és una idea original de la Young Effervescence Big Band, la big band col·laborativa del Taller de Músics. Aquest concert, pensat especialment per al festival Connexions, tindrà lloc el dia 31 en el marc d’una festa del Taller de Músics a la sala Apolo.

Podeu consultar més detalls a l'agenda d'Enderrock.cat.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Girona, fires de sant narcís, doctor prats, lagrimas de sangre, zoo, castanyada, castanyada rock, La Iaia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.