sorteig

L'EH Sona et convida al concert de Niña Coyote eta Chico Tornado

Sortegem dues entrades dobles per al concert, que té lloc l'11 de novembre a la sala Razzmatazz 3

| 04/11/2017 a les 12:04h

Niña Coyote eta Chico Tornado
Niña Coyote eta Chico Tornado | Xavier Mercadé
A la vintena edició del festival Euskal Herria Sona, música basca i cultura catalana segueixen avançant juntes. Està organitzat pel Centre Cultural Euskal Etxea i els concerts tenen lloc a diversos locals de la ciutat de Barcelona. Aquest any una de les finalitats ha estat fixar, de cara al futur, complicitats entre la música de les dues comunitats. A més, el festival ha impulsat un projecte de micromecenatge per fer front a una multa de l’Ajuntament per tenir tancada una porta de sortida.

Ursula Strong (bateria) i Koldo Soret (guitarra i veu) són els components de Niña Coyote eta Chico Tornado. Junts, fan un rock tan potent que sembla que siguin una banda sencera en directe. Abans de Barcelona, amb aquesta gira han passat per Mèxic, els Estats Units, el Japó i Xile.

L'Euskal Herria Sona acaba l'1 de desembre, i encara hi han de passar grups com Esne Beltza (+ Timon Republik), Amorante + Lu Rois, Juan de Diego i Joseba Irazoki + Hans Laguna. En pots consultar el cartell sencer i comprar les entrades al web del festival.

Si voleu aconseguir una de les dues entrades dobles que sortegem, només cal que ompliu el formulari i estigueu atents per quan anunciem els guanyadors!
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, país basc, eh sona, Razzmatazz, sorteig

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.