sona9

Ju, Salvatge Cor i Senyor Oca, finalistes del #17Sona9

El 15 de novembre se celebrarà la final en directe a la sala Luz de Gas de Barcelona

| 30/10/2017 a les 23:55h

Finalistes Sona 9 2017
Finalistes Sona 9 2017 | Carles Rodríguez
Ju (pop, reggae i r'n'b, Gurb), Salvatge Cor (pop-rock, Palma) i Senyor Oca (hip-hop, Barcelona) són els tres grups escollits pel jurat i que han superat totes les proves del concurs per accedir a la gran final de la 17a edició del Sona9, que se celebrarà el proper dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. Podeu aconseguir invitacions per a la cita a través d'aquest formulari.

Les portes de la sala s'obriran a les 19.30 h i la final començarà puntual a les 20 h. La gala de la gran final del Sona 9 2017 tindrà tres parts ben diferenciades. A la primera hi actuaran els tres grups finalistes: Ju, Salvatge Cor Senyor Oca. A la segona, i mentre el jurat decideixi el veredicte final, es podrà gaudir de l'actuació de Lakaste (Premi Sona9 2016), que presentarà les cançons del seu primer disc, Desastres naturals (DiscMedi 2017). 

Com a novetat d'enguany, els tres grups finalistes també opten al Premi per Votació Popular, que s'atorgarà al grup que obtingui més vots del públic assistent.

El nom del grup guanyador del Sona9 es farà públic durant l’entrega de premis que es realitzarà quan s'acabin totes les actuacions i a la part final de la festa. El programa Sona9 d'iCat transmetrà la final en directe i donarà a conèixer el guanyador del Sona9 2017. Si vols venir, només has d'omplir el formulari.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sona9 2017, Ju, Salvatge Cor, Senyor Oca

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.