Circuit

Comença el circuit de clàssics de l'AIEnRUTa

La 14a edició del circuit constarà de diversos cicles de concerts en ciutat espanyoles

Hi col·laboraran algunes universitats i entitats culturals

| 01/11/2017 a les 17:25h

Kebyart Ensemble
Kebyart Ensemble | Arxiu de l'artista
L'associació AIE (Artistes, Intèrprets o Executants) ha programat cicles de concerts de música clàssica amb la col·laboració de diverses universitats i fundacions, com la Universitat d’Alcalá d’Henares, la Complutense de Madrid, la de Valladolid, les de Santiago de Compostela, Sevilla, Lleó i el Museu Lázaro Galdiano.
 
Els objectius principals del circuit és que formacions de joves músics d’alt nivell tinguin l’oportunitat d’actuar dins un programa estable i es donin a conèixer i difondre la música clàssica a través de nous valors, fomentant la interpretació dels clàssics.

El circuit ha funcionat molt bé en les seves anteriors edicions, amb més de 780 concerts celebrats des de l'inici. L’AIE selecciona els participants juntament amb la col·laboració d’entitats com Juventudes Musicales de España, RNE – Radio Clásica i l’Escola Superior de Música Reina Sofía.

Aquest any hi participen Anlauf Dúo –vent i piano–, Cristian Van Roy, Germán Alcántara i Madalit Lamazares –veu i piano–, David Antigüedad –guitarra clàssica–, David Palanca –clau–, Kebyart Ensemble –quartet de saxofons–, Mario Mora –piano solista–, Rubén Mendoza –violí i piano–, Trío Arniches –corda, vent i piano– i Vera Quartet –quartet de corda-.

Se celebrarà més de quaranta concerts durant la temporada 2017-2018 en auditoris i sales de diverses ciutats espanyoles. El circuit comença el 6 de novembre i durarà fins al maig de 2018.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clàssica, artistes en ruta, AIEnRuta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.