concert

La quadrilla del Sgt. Peppers torna a l'atac pel Curtcircuit i sortegem entrades

La banda de tribut del mític disc dels Beatles, formada per membres de Trau, Mazoni i Pantaleó, entre d'altres, oferirà un concert únic i irrepetible el 9 de novembre a la sala Bikini

| 30/10/2017 a les 17:03h

Membres de la Sgt. Pepper's Tribute Band
Membres de la Sgt. Pepper's Tribute Band
Cinquanta anys no es fan cada dia, i enguany toca celebrar l'aniversari de Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, l'històric disc dels Beatles que inclou peces com "Lucy in the Sky with Diamonds" o "Getting Better". A Catalunya s'ha creat la Sgt. Pepper's Tribute Band amb músics i cantants del nou pop català per commemorar l'aniversari. La banda ja va tocar aquest estiu al Beatles Weekend de l'Estartit, i aquest novembre torna al cicle Curtircuit.

El 9 de novembre, a la sala Bikini de Barcelona, es reuniran membres d'Els Pets, Trau, Pantaleó, The Gramophone AllstarsMazoni sota la direcció de Roger Gascon –The Lazy Lies, Chet– per retre homenatge al mític àlbum. El concert és produït conjuntament per Enderrock i el festival Beatles Weekend.

El repertori estarà compost pels temes històrics de l'àlbum, i serà una de les poques oportunitats, per no dir l'única i irrepetible, de veure tots aquests músics junts sobre un escenari tocant les cançons dels Beatles. Així que no us adormiu, aviat obrirem el sorteig de tres entrades dobles per al concert, estigueu atents.

Vols anar-hi?
Si tens previst anar al concert però encara no has comprat les entrades, pots omplir aquest formulari i creuar els dits perquè et toqui una de les tres entrades dobles que sortegem. A principis de la setmana que ve farem públics els guanyadors. 
Arxivat a: Enderrock, sorteig, Beatles, concert, Curtcircuit, Sgt Peppers Tribute Band, Beatles weekend

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.