actualitat

Sau torna al teatre per una nit

La mítica banda ha publicat un disc doble en directe coincidint amb el 30è aniversari del seu primer concert

| 04/11/2017 a les 10:16h

Sau a l'Espai (Barcelona) l'any 1995
Sau a l'Espai (Barcelona) l'any 1995 | Xavier Mercadé
 
El músic vigatà Pep Sala celebrarà els 30 anys de la fundació de Sau amb l’edició d’un disc doble en directe, 'Una nit al teatre' (L’Indi Music, 2017), gravat a la sala L’Espai de Barcelona durant la gira del 1995 amb Carles Sabater. L'àlbum inèdit es publica avui i relata la que va ser una gira especial, perquè el duet osonenc es va voler allunyar de grans escenaris per buscar la proximitat dels teatres. 

La recuperació del concert coincideix amb la commemoració del 30è aniversari del primer concert oficial de Sau, a la casa de colònies Les Tallades, a Vilanova de Sau. “Vaig buscar al magatzem alguna gravació inèdita... Vaig digitalitzar moltes cintes i vaig trobar una caixa on posava ‘Sau als teatres’. Eren dos concerts a L’Espai, ja mig oblidats. Amb Joan Capdevila vam dir de publicar-ho, perquè era un document històric”, recorda Sala.



L’ordre del CD és igual que en directe, amb temes com “Pertànyer a algun lloc”, “Sense estil”, “Poemes i promeses” i 17 cançons més, plenes de curiositats i interpretades des d’un punt de vista diferent de l’original. “Va ser fantàstic, perquè en aquella època era poc habitual fer concerts de rock en un teatre. En Carles va dissenyar un espectacle diferent”, valora Pep Sala.

Es tracta d’un repertori sense els grans èxits, amb rareses i una sonoritat acústica que va creixent a mesura que avança el bolo fins a convertir-se en elèctrica. El grup va exhaurir les entrades i després va presentar la gira Una nit al teatre arreu de Catalunya. L’espectacle aportava moments insòlits amb Gerry Duffy cantant i Sala i Sabater tocant la bateria i a les percussions.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pep Sala, Sau, Una nit al teatre, Carles Sabater

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.