Concert

Concert d'homenatge a Oriol Perucho

Músics i amics homenatgen al bateria mort el gener del 2016

Es presenta una caixa amb els tres discos en solitari i material complementari

| 06/11/2017 a les 10:00h

Oriol Perucho (dret) amb Moises Moises
Oriol Perucho (dret) amb Moises Moises | Arxiu Pep Pascual
Amics i companys recordaran Oriol Perucho en un concert especial que tindrà lloc avui a la sala Apolo de Barcelona. Hi seran Pau Riba, Pascal Comelade & Bel Canto Orquestra, Cabo San Roque, Xavi Theros (Accidents Polipoètics) i la ballarina Sonia Sánchez, a més d'una orquestra formada per Saki Guillem, Martí Soler, Jordi Golmayo, Anna Subirana, Jordi Nico, Ramon Solé, Enric Cervera, Rafa Saragossa, Quico Samsó, Eli Gras, Juan Crek i Eduard Altaba.

A més s’hi presentarà una caixa amb la reedició dels tres discos en solitari que Perucho va publicar als anys 90: Insultó, le multaron y dejó de comer (G3G, 1992) Zaping CD (G3G, 1994) i Así pasan 45 minutos (Hazard Records, 1998), un DVD amb el documental de Martí Sans Oriol Perucho in memoriam i un CD de bonus tracks amb rareses, un llibret amb fotografies i textos de músics, amics i periodistes, com Pau Riba, Víctor Nubla, Lolita Bosch, Roger Fortea, Jack Torrance, Pascal Comelade, Ramon Solé, David Castillo, Jordi Bianciotto, Salvador Llopart i Julià Guillamon, entre d’altres.

Oriol Perucho va tocar la bateria en diferents bandes de l’escena underground i avantguardista com Tropopausa, Koniec, Moisés Moisés, La Bel Canto Orchestra de Pascal Comelade, i Perucho’s, amb qui va acompanyar Pau Riba al Canet Rock de 1977 per presentar Astarot Universdherba en una actuació que va quedar recollida anys més tard en un CD presentat dins una llauna. Perucho, amb 61 anys, va morir el 16 de gener del 2016.
 

Contingut relacionat

Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Moises Moises, Koniek, Oriol Perucho, Perucho's

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.