estrena

A Chet només els queda cantar

El grup, guanyador del Premi Joventut del Sona9, estrena el 17 de novembre el disc 'Calidoscopi'

| 05/11/2017 a les 12:59h

Chet
Chet | Juan Miguel Morales
El quintet santboià Chet, guanyador del Premi Joventut del Sona9 2016, s’estrena amb un primer àlbum vist a través d'un 'Calidoscopi' (U98 Music, 2017). Liderats per Toni Jiménez, han compost onze cançons que parteixen de diferents imatges, textures i colors observables des de múltiples òptiques i amb el denominador comú del pop com a essència inspiradora. A l'espera que surti el disc el 17 de novembre, a l'EDR estrenem el clip de la cançó "Només ens queda cantar".



La banda, que pren el nom del músic de jazz Chet Baker, només en conserva l’elegància: el disc ha estat masteritzat al Canadà, a càrrec de la visió externa de Philip Shaw Bova, el mateix productor que ha treballat amb alguns artistes que agraden al grup, com BahamasFeist o Andy Shauf. Les històries fantasioses que expliquen a les cançons guien el traç d’un disc en el qual també són ben palpables les influències del so folk americana, un cert vessant indie, un toc de bossa nova i un altre de guitarra clàssica.

Com a novetat respecte a l’EP Plans (U98 Music, 2017), presentat el febrer d’aquest mateix any, la formació ha gravat per primera vegada cançons en castellà: “El pasante de arte y la profesora de latin”, “El escondite” o “La pareja hípster del año”, aquest darrer un dels temes més estimulants del disc, que arremet contra l’amor modern. A l'EDR ja pots escoltar un altre cançó, amb clip inclòs, "Només ens queda cantar".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Chet, Sona9, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.