Actualitat

El Sona9 d'iCat posa l'ull a la poesia i les veus femenines

El programa recorda els finalistes del #17Sona9 i del Premi Miquel Martí i Pol, del Certamen Terra i Cultura

Hi haurà també un viatge sonor per les noves veus femenines de l’escena dels Països Catalans

Els cinc finalistes del Terra i Cultura 2017

| 06/11/2017 a les 10:42h

Ju
Ju | Carles Rodríguez
El programa Sona9, que s'emet a iCat FM els dilluns d'11 a 12 de la nit de la mà de Lluís Gendrau, posa avui la mirada en les dones de la música, els poemes musicats i recorda els finalistes de la 17a edició del concurs Sona9, que proclamarà un guanyador a la gran final del 15 de novembre. 

El 2017 ha estat un any de descobriments de veus femenines a l’escena dels Països Catalans. Algunes d’elles han estat Joana Serrat, amb cançons com "Trapped in the Fog", Júlia, amb "Índica", Intana, amb "El matí" o Pupil·les, amb "Estima't". Hem pogut conèixer també a Renaldo&Clara, Tesa, Candela Roots i La Folie, entre moltes altres. 

També hi ha veus femenines en dos dels concursos que es fan a Catalunya el Sona9 i el Premi Miquel Martí i Pol del Terra i Cultura. Enguany, els finalistes del #17Sona9 són Ju (pop, reggae i r’n’b), Salvatge Cor (pop rock) i Senyor Oca (hip hop). Actuaran el 15 de novembre a la sala Luz de Gas. A la gala, també pujarà a l'escenari Lakaste, el grup empordanès guanyador de l’edició del Sona9 del 2016. Presentarà el seu primer disc, Desastres naturals (DiscMedi, 2017).

En el cas del Premi Miquel Martí i Pol del certamen Terra i Cultura a la millor poesia musicada en català, els finalistes són Maria Arnal i Marcel Bagès, pel poema "No he desitjat mai un cos com el teu", Obeses, per "Adéu-siau, plaers del món", Víctor Bocanegra amb "Serenada d’hivern", Ramon Mirabet + Toni Xuclà amb "Salvador Dalí" i Mishima, amb "Tot són preguntes".

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, lakaste, terra i cultura, Sona9 2017

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.