Actualitat

Dr. Calypso s'acomiadarà dels escenaris amb una gira el 2018

Els barcelonins anuncien que es retiren després de trenta anys pujant als escenaris

Ho faran amb una gira que els portarà per tot Catalunya

| 09/11/2017 a les 11:59h

Dr. Calypso
Dr. Calypso | Juan Miquel Morales
"Després de 30 anys d’escampar el nostre amor per l’ska, el reggae, el soul, el rocksteady i el calypso per tot arreu on hem pogut, creiem que ha arribat el moment de donar una aturada indefinida a Dr. Calypso." Així comença el comunicat que ha fet el grup de Barcelona a les xarxes socials per anunciar que es retiren dels escenaris.

Després de tres dècades ininterrompudes de centenars de concerts, set àlbums, gires per Europa i, com diuen al comunicat, "compartint escenari amb alguns dels nostres herois musicals", el grup es pren un descans. Abans, però, faran una darrera gira el 2018 que els portarà arreu de Catalunya.

Pioners de l’escena skatalítica, els Calypso s’han mantingut fidels a la seva idea: practicar el carretera i manta i formar part de l’imaginari festiu de diferents generacions, mantenint la flama viva fins a arribar a la maduresa que, al llarg dels anys, han assolit.

En el comunicat, els catalans han volgut mostrar l'agraïment a tota la gent que ha anat als seus concerts i que els ha donat suport al llarg de tots els anys, i a tots els músics i gent que ha treballat i col·laborat amb ells.

Encara no han donat més informació sobre la gira que faran, però ben aviat revelaran què brindarà aquest 2018.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, gira de comiat, dr calypso

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.