Concurs

Et convidem al concert de Carlos Cros dins el cicle Curtcircuit

Hi ha 5 entrades dobles disponibles per al concert de Carlos Cros i Ada Van del proper 30 de novembre. Participa-hi i omple el formulari

| 15/11/2017 a les 15:30h

Carlos Cros
Carlos Cros | Xavier Mercadé
Aquest proper 30 de novembre hi ha un concert que no et pots perdre. En el marc del cicle Curtcircuit, Carlos Cros actuarà a la sala Bikini telonejat per Ada Van i a un preu d'entre 12 i 15 euros. El músic barceloní va fer la millor cançó del 2014 segons la revista Rolling Stone amb "La distancia", i aquest any està presentant el seu nou disc, La mejor defensa (La Cúpula Music, 2017), combinant com sempre lletres poètiques amb música de tall rock. 

Carlos Cros fa anys que defensa un discurs ple de visceralitat imparable i vital, sobretot quan puja a l’escenari. Al mateix temps, Ada Van venen a presentar les credencials que els han permès publicar Una forma huracanada de mantener la calma (La Cúpula Music, 2016). El quintet de Sants també mostrarà el seu rock madur i clàssic en una nit que es preveu memorable.

Vols anar al concert?
Des d'Enderrock et convidem a anar a la nit de concerts que començaran a les 21 h sortejant 5 entrades dobles. Si vols participar en el concurs només cal que omplis el següent formulari i en poc més d'una setmana ja sabràs si has guanyat. Molta sort.
Arxivat a: Enderrock, Curtcircuit, Ada Van, Carlos Cros, concurs

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.