festivals

Ozzy Osbourne i Kiss, dos històrics al Rock Fest de Barcelona

Els dos mítics del mètal se sumen a un cartell on ja hi havia noms com Judas Priest, Hellowen o Iced Earth

| 17/11/2017 a les 12:00h

Kiss al Palau Sant Jordi l'any 2015
Kiss al Palau Sant Jordi l'any 2015 | Xavier Mercadé
La cinquena edició del Rock Fest Barcelona ja té dos nous caps de cartell indiscutibles, Kiss i Ozzy Osbourne. Del 5 al 7 de juliol aquestes llegendes del mètal tocaran al Parc de Can Zam de Santa Coloma de Gramenet juntament amb altres bandes ja anunciades com Judas Priest, Iced Earth, Tankard, Dimmu Borgir, Ross the Boss i Tygers of Pan Tang.

La llegenda viva de Black Sabbath, Ozzy Osbourne, actuarà el 5 de juliol a la primera gira en solitari, després que la banda que l'ha fet mundialment conegut va fer la seva gira de comiat. En aquesta gira mundial, l'acompanyarà Zakk Wylde de Black Label Society a la guitarra. Osbourne no visita Barcelona des del 1992.

Kiss serà el principal reclam del dissabte 7 de juliol. La mítica banda de glam mètal farà un repàs dels seus clàssics en un concert on no faltaran ni la pirotècnia, ni les plataformes hidràuliques ni les bateries que leviten. 

Els preus dels abonaments per al Rock Fest Barcelona es mantenen encara a 150 euros, i el dia 22 de novembre a les 10 del matí serà quan el preu pujarà. Aquell mateix dia s'anunciarà una nova tongada de bandes.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, festivals, heavy metal, Rock Fest Barcelona, actualitat, Kiss, Ozzy Osbourne

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.