Estrena

Koers, funambilistes estel·lars: ja pots escoltar «Caminar per l'aire»

El primer àlbum de la banda lleidetana veurà la llum el dia 24 de novembre

| 20/11/2017 a les 12:00h

Koers
Koers | Arxiu Halley Records
El grup lleidatà Koers, liderat per Kelly, un noi d'origen nigerià instal·lat a Lleida des de fa dotze anys, publica "Caminar per l'aire", videoclip dirigit per Javier Loaiza. El tema és el segon avançament d'Unbroken (Halley Records, 2017), el disc que s'estrena el dia 24 de novembre. L'àlbum està format per onze cançons, sis en anglès i cinc en català. L'ha produït per Genís Trani, responsable de diversos treballs que, sovint, han estat nominats a premis Grammy. 

Tot i debutar ara discogràficament, Koers ja és un referent del reggae estatal i ha participat en festivals referents com el Rototom Sunsplash. El primer avançament de l'àlbum es va titular "Fins al final" i va sumar gairebé 20.000 visites en poques setmanes. 

Després de les Live Sessions al seu canal de YouTube, la banda arriba amb una sonoritat consolidada i adulta, sense obviar al seu caràcter inconformista, jove i fresc. A l'àlbum s’hi poden escoltar temes musicals contestataris i combatius, així com cançons que animen a la revolució espiritual o a la revelació de l'amor.

El llançament d'Unbroken es presentarà en directe el 12 de gener al Cafè del Teatre de Lleida, el 20 de gener a la sala Lo Submarino de Reus, el 12 de febrer a la sala Bikini de Barcelona i l'1 de febrer a Girona.

Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, cançó, koers, videoclip, caminar per l'aire

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.