Sona9

Els finalistes Senyor Oca, Salvatge Cor i Ju al programa Sona9 d'iCat

Aquesta nit el programa serà un resum de la final del Sona9 celebrada el dimecres 15 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona

Els guanyadors del premi han estat Senyor Oca

| 20/11/2017 a les 13:22h

Senyor Oca en directe a la final del Sona9 2017
Senyor Oca en directe a la final del Sona9 2017 | Carles Rodríguez
Amb la tornada d'iCat a la FM, el programa Sona9 també té un nou espai: els dilluns d'11 a 12 de la nit teniu una cita amb el concurs en clau radiofònica de la mà de Lluís Gendrau.

Al setembre s’hi van poder escoltar fragments dels concerts semifinals del 17è Sona9, a l’octubre els acústics i entrevistes dels cinc grups elegits pel jurat, i avui, un resum de la final celebrada el 15 de novembre a la sala Luz de Gas. Els guanyadors han estat els rapers barcelonins Senyor Oca. El pop-rock dels mallorquins Salvatge Cor els ha fet guanyar el premi Joventut, i la cantant osonenca de pop i r’n’b Ju s’ha endut el premi èxit.  

"Gènesis", "Aigua subterrània", "La jungla", "El tresor", "Atmosfera" i "Som gent de carrer" són les cançons que tocaran els guanyadors del concurs. Els mallorquins han escollit "Oh Endemai", "Salva’m ara del demà", "Teorema de la Ema", "Arraulit", "Ulls de nins", "Noia-paranoia" i "Polsina de cascall". Finalment, Ju interpretarà "Bon amic", "M’ha passat", "No sols paraules", "Commoció" i "Ho sento".
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9 2017, Senyor Oca, Ju, Salvatge Cor, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.