actualitat

Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Pemi Fortuny i Natxo Tarrés al concert de l'Assemblea

L'acte tindrà lloc el 2 de desembre a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona

El concert per la llibertat dels presos polítics vol recaptar diners per la Caixa de Solidaritat

L'Assemblea organitza un concert a l'Estadi Olímpic per al 2 de desembre

| 21/11/2017 a les 11:38h

Els Pets a la Festa per la Llibertat de 2014
Els Pets a la Festa per la Llibertat de 2014 | Xavier Mercadé
L'Assemblea Nacional Catalana farà un concert multitudinari el 2 de desembre amb Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Pemi Fortuny, Jofre Bardagí Natxo Tarrés –tots ells membres de La Banda Impossible– com a caps de cartell. L'acte serà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, un espai preparat per acollir 60.000 persones. Èric Vergés d'Els CatarresEls Amics de les Arts, Cris Juanico, la Companyia Elèctrica Dharma, La Banda Impossible, Èric Vinaixa, membres de Doctor Prats, Buhos, Oques Grasses, Bonobos, Itaca Band, Oriol Barri, Sey Sisters, Sra Tomasa, Gemma Humet, Judit Neddermann, Paula Valls, Joan Rovira, Mónica GreenCesk Freixas són els altres grups confirmats.

L'esdeveniment començarà a les 16.30 h i s'allargarà aproximadament fins les 19.30 h, i estarà plantejat com un "acte reivindicatiu i auster", segons ha explicat el productor Linus Puchal en roda de premsa. Tindrà com a objectiu principal omplir la Caixa de Solidaritat de l'Assemblea.



A falta que s'anunciïn els darrers noms que s'han d'incorporar al cartell, aquest és el pòster que l'anuncia:
 
Arxivat a: Enderrock, Pemi Fortuny, assemblea nacional, concerts, la banda impossible, gerard quintana, lluís gavaldà, Natxo Tarrés

COMENTARIS

Canet Pop 2017

Anònim, 21/11/2017 a les 12:31

No hi han més grups a Catalunya? Sempre les mateixes cares simpàtiques. Sempre els mateixos a tot arreu... Un Canet Pop sense parar

Visca la Banda Impossible!

Anònim, 26/11/2017 a les 17:40

Són uns grups boníssims, no li busquis tres peus al gat. I a sobre solidaris Visca la Banda Impossible i visca el Pemi Fortuny!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.