Actualitat

P.A.W.N. Gang, del primer disc en físic a La Marató de TV3

La cançó «Exterminem!!!» és una crida contra les malalties infeccioses

Els propers concerts de la banda trapera seran el mes de gener

Les protagonistes de l'exposició D'ONES: Bad Gyal

| 22/11/2017 a les 17:00h

P.A.W.N. Gang
P.A.W.N. Gang | Juan Miguel Morales
Ha estat un any decisiu per a la squad catalana. Els barcelonins P.A.W.N. Gang han publicat el seu primer disc físic, Pretty Ass White Niggas (autoeditat, 2017), prova que la formació de trap es professionalitza quatre anys després d'haver debutat a Youtube amb la seva primera maqueta. 

Però a banda de la seva faceta més desenfadada de sexe, drogues i trap, P.A.W.N. Gang són l'únic grup que col·labora a La Mataró de TV3 amb una cançó pròpia. Els graciencs han escrit "Exterminem!!!", un lema propi en contra de les malalties infeccioses. La cançó es pot escoltar a Youtube i el vídeo s'ha enregistrat a la plaça de la Virreina del barri barceloní:



Pel que fa al seu últim disc, Yung Mare, Lil Guiu, Good Jan, Teuma, Monrra Swag i Willfree han facturat un treball més coral i de banda, ja que com a squad en aquest àlbum canten més uns i altres en totes les cançons. De fet, gràcies al nom del disc podem saber d'on venen les sigles P.A.W.N.: Pretty Ass White Niggas. Pel que fa a producció, el grup ha confiat en els bits de cinc productors diferents.

El grup segueix de gira i properament actuarà a la sala Sidecar de Barcelona (6 de gener) i a Lo Submarino de Reus (13 de gener).

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Trap en català, pawn gang, trap

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.