Exposició

Love of Lesbian es prepara per al comiat amb una exposició de les il·lustracions d'«El Poeta Halley»

Els dibuixos es podran veure els dies 22, 23, 24 i 25 de novembre al Lab 36

L'àlbum va ser guardonat pel disseny amb un Latin Grammy el 2017

| 22/11/2017 a les 11:58h

El Poeta Halley
El Poeta Halley
Love of Lesbian dirà adéu a dos anys intensos de gira amb un doble concert al Sant Jordi Club de Barcelona aquest cap de setmana, divendres 24 i dissabte 25. Per celebrar-ho i anar obrint boca, la banda i l'il·lustrador Sergio Mora exposen per primera vegada i només durant quatre dies les 14 pintures que il·lustren l'àlbum El Poeta Halley (Warner Music, 2016). Gràcies a l'artista, el grup es va endur el premi Latin Grammy al millor disseny. 

L'exposició es podrà veure de manera gratuïta els dies 22, 23, 24 i 25 de novembre a l'espai Lab 36. A l'estrena hi participarà Santi Balmes, cantant del grup, que presentarà l'acte i parlarà amb l'artista sobre el projecte. Podeu consultar els horaris al web de la galeria

A partir de l'encàrrec de Balmes, Sergio Mora va plasmar el seu univers poètic a través de la personificació del personatge carismàtic conegut com 'el Poeta Halley'. El personatge pren com a referència Ziggy Stardust, la figura creada per David Bowie per a l’àlbum The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars (RCA Records, 1972).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, el poeta halley, exposicions, love of lesbian

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.