concerts

Projecte Mut i La Folie a l'Enderrock Sona

Demana la teva invitació per al concert de dilluns 4 de desembre a la Damm

«La vida rima» de Projecte Mut, cançó per cançó

| 24/11/2017 a les 11:05h

Projecte Mut
Projecte Mut | Michal Novak
Projecte Mut són els protagonistes de la revista Enderrock de desembre, i també els convidats del proper cicle de l'Enderrock Sona. El dilluns 4 de desembre pujaran a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm per presentar en directe el disc La vida rima (Música Global, 2017), i et convidem a venir-hi.

Els eivissencs seran entrevistats abans de la seva actuació per Gerard Quintana. El cantant de Sopa de Cabra és l'autor del reportatge central de la revista Enderrock de desembre del 2017, on parla amb el duet del seu nou treball. 

En aquesta nova cita de l'Enderrock Sona, el cicle de concerts que porta els artistes de la portada de la revista a l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm (c. Rosselló 515, Barcelona), també hi actuarà el grup La Folie, que oferirà un tastet del seu nou treball discogràfic, Foliecitat (Música Global, 2017).

Hi vols anar?
Si vols aconseguir una invitació doble per a l'Enderrock Sona del dilluns 4 de desembre, només cal que omplis aquest formulari. L'acte començarà a les 20 h, però les portes de l'Antiga Fàbrica Damm s'obriran a partir de les 19.45 h.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Enderrock Sona, concert, Projecte Mut, La Folie

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.