concerts

Joana Gomila: Postals sonores a Caldes de Montbui

La mallorquina presenta 'Folk souvenir' al Centre aquest 25 de novembre

| 23/11/2017 a les 14:30h

Joana Gomila
Joana Gomila | Arxiu
Després de programar el concert de Gertrudis el passat 11 de novembre, el Circuit Folc torna aquest dissabte 25 de novembre al Centre Ateneu Democràtic i Progressista de Caldes de Monbtui per presentar la cantant Joana Gomila amb el seu projecte Folk souvenir (20.30 h).

Aquest dimecres 22 de novembre han protagonitzat un dels concerts del cicle Folk You al Teatre Principal de Palma, comparint cartell amb el folksinger anglès Martin Simpson. A la passada Fira Mediterrània de Manresa els vam poder veure assajant, rumiant i preparant amb molt bona companyia un futur projecte que ha de girar entorn del "Cant de la Sibil·la".

I mentrestant, Joana Gomila i el seu grup continuen presentant als escenaris, en el marc del Circuit Folc, un dels discos més estimulants i frescos de l'any passat, Folk Souvenir (Bubota Discos, 2016), on esmolen i recreen materials tradicionals diversos vinculats a l'illa de Mallorca com si fossin postals sonores del patrimoni illenc: cants de feina, romanços, costums arrelats, gravacions de camp i indústria del turisme... El cap de setmana passat van actuar a Cassà de la Selva, en el marc de la col·laboració entre el Circuit Folc i el festival Càntut, i aquest dissabte arriben al Centre Ateneu Democràtic i Progressista.

 
Arxivat a: Enderrock, balears, folk, Folk Souvenir, Joana Gomila

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.