videoclip

Estrenem un nou videoclip de Deceleratrix, grup que va «A tot drap»

La banda de mètal eclèctic estrena «Velocitator», cançó del seu primer disc

Sound of Thunder: «Tenim un problema amb la brutalitat policial dels Estats Units, i molta gent empatitza amb Catalunya»

| 23/11/2017 a les 16:42h

Deceleratrix en directe
Deceleratrix en directe
Per als amants del mètal que es fa a Catalunya el desembre es presenta amb dues dates irrepetibles. La primera el dia 6, ja que a Sound of Thunder (el grup americà que s'ha fet famós per haver fet una versió heavy d'"Els Segadors") i Deceleratrix actuaran a la sala Razzmatazz 2. L'altra el 15 de desembre, dia en què la segona banda treu el seu disc de debut, A tot drap (Music Bus Records, 2017).

Cartell del concert de Deceleratrix i The Sound of Thunder



Deceleratrix són un còctel de melodies fresques  sacsejades amb bogeria i sentit de l’humor. Barregen estils com el rock, el mètal, el funk l'ska, el soul o el blues, però sempre mantenen un groove que defineix el seu so. La formació està integrada per membres d'altres grups barcelonins, Gerard Rigau, cantant (Blaze Out); Víctor Català, guitarra (ex-Blaze Out); Will Rufas, guitarra (Katarsick); Rafa Cuesta, baix (Infarto Genital); Miki Camafort, bateria (Rather Be Alive); Álvaro Vicente, trombó (Fantactels); Aarón Pérez, saxo baríton (La Charlatanería), i Arnau Morell, trompeta.



Quin ha estat el procés per a la gravació del videoclip i quin es el seu missatge?
Víctor Català: La gravació del videoclip de "Velocitator" ha estat, sens dubte, una de les més curioses, ràpides, senzilles i divertides que hem vist mai. Teníem clar que volíem que el dirigís Dani Moreno de Chaparra Entertainment, perquè ja havia fet videoclips al·lucinants a grups com Tiki Phantoms, Mambo Jambo o Def Con Dos. Necessitàvem crear un món on el fil de la història fos un viatge per la galàxia carregat de personatges, efectes i bogeries vàries. De manera que li vam passar la lletra i el seu cervell va començar a crear. Setmanes després ens vam presentar a l'estudi del Dani, i en un sol dia ens va gravar a dues càmeres al seu croma, cada membre per separat tocant i fent el burro. Tota la resta ho ha creat ell per ordinador i gravant la història de l'àlien i els altres personatges per separat. Estem molt contents d'haver pogut treballar amb algú amb tant de talent que hagi sabut captar tan bé el missatge de "Velocitator", que hagi sabut plasmar un viatge de bojos a tot gas per l'espai.

A tot drap, d'on ve el nom del vostre disc de debut?
El nostre primer disc, que sortirà el proper 15 de desembre, té 11 cançons plenes de canya i ritmes àgils. Ens ha costat mesos de feina, però del que estem plenament orgullosos i segurs és que no deixarà ningú indiferent.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrena, Deceleratrix, heavy metal, A tot drap, entrevista

COMENTARIS

Videoclip

Carme F, 24/11/2017 a les 18:22

És una paranoia total!!!! Molt àgil, molt divertit i ELÈCTRIC!!!

M'ha agradat! Enhorabona!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.