Estrena

Els músics osonencs es reuneixen en un disc solidari de Nadal

Estrenem «Estat latent», el tema inèdit de Ju i Ricard Puigdomènech

L'àlbum, impulsat per l'emissora Ona Digital Osona, sortirà a la venda el dia 1 de desembre

Ju, música d'arrel negra des de Gurb

| 29/11/2017 a les 09:59h

Ju
Ju | Carles Rodríguez
El dia 1 de desembre es publica l'àlbum solidari Petits regals (Ona Digital Osona, 2017), que inclou 9 cançons nadalenques cedides per bandes de la comarca d'Osona i dos temes inèdits. A Enderrock.cat n'estrenem un: "Estat latent", compost i interpretat per Ju i el seu pare, Ricard Puigdomènech.

L’altre tema inèdit és la cançó coral que dona nom al disc, "Petits regals", composta per Guillem Roma i interpretada per Paula Valls, Ju, Josep Montero, Roger Usart, Pep Sala, Laura Cruells, Arnau Tordera, Guillem Ramisa, The Sey Sisters i Pep Poblet.

El recopilatori inclou, a més dels dos esmentats, els temes "L'Esperit xai" d'Oques Grasses, "Regala petons" d'Obeses, "És Nadal al món" d'Els Catarres, "El que senties per Nadal" de Pep Sala, "L’altra nit de Nadal" de Nyandú, "3/24, àngel de la guarda" de La iaia, "El cant dels ocells" de Pep Poblet, "Years" de Paula Valls i "Bon Nadal" de Quimi Portet.

Ona Digital Osona ha explicat que la idea del disc sorgeix perquè a la comarca hi ha molt bona música i molt bones veus, i el Nadal és una bona excusa per fer un àlbum. A més, el seu objectiu no són els diners. Per això, han decidit que el disc serà solidari i els beneficis es destinaran a l’Associació Sant Tomàs, que treballa amb gent amb diversitat funcional des de fa 50 anys a la comarca. 





És la primera vegada que la jove emissora fa una cosa així, però no descarten tornar a fer-ho l'any que ve. La idea es va plantejar al maig i va ser Arnau Tordera qui ho va començar tot. Més tard, però, va agafar el timó Guillem Roma. Com que es volia que fos completament de la comarca, els dos temes s’han gravat a l’estudi de Pep Sala.

També és una manera d’incentivar el comerç local, ja que es podrà comprar als establiments d'Osona. Per a la gent que no és de la zona i vol tenir-lo, s’ha creat un web on es pot comprar l’àlbum.  
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, osona, arnau tordera, Ju, nadal, solidaritat, Ricard Puigdomènech, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.