revista

Projecte Mut conversen amb Gerard Quintana a l'Enderrock de desembre

La revista també inclou entrevistes a Pi de la Serra, Kepa Junkera i P.A.W.N. Gang per part de Guillem Gisbert (Manel)

El darrer número de l'any celebra els 50 anys del primer disc de Lluís Llach

| 01/12/2017 a les 07:00h

Imatge il·lustrativa
Projecte Mut és el grup més important de les Pitiüses des dels llegendaris Uc, amb permís de Statuas d Sal. Els muts no fan música tradicional, sinó que tornen la tradició a les seves essències més populars posant de cap per avall totes les festes que trepitgen. El duet eivissenc de David Serra i Joan Barbé ha caigut més d’un cop, i cada vegada que s’han tornat a alçar s’han fet més forts. Així ho demotra el seu cinquè disc, La vida rima (Música Global, 2017), sobre el qual conversen amb Gerard Quintana a l'Enderrock 269.

No és aquesta l'única entrevista entre músics que amaga la revista, i és que una de les combinacions més exòtiques que hem viscut als escenaris catalans la darrera temporada és veure Manel i P.A.W.N. Gang junts fent rimes, convidats per iCat. Dues generacions, dues maneres d’entendre la música que tenen èxit. És per això que hem demanat al cantant del quartet pop que parli amb els reis del trap barceloní, amb un nou disc sota el braç, Pretty Ass White Niggas (autoeditat, 2017).

En estreta relació amb la conjuntura política, parlem amb Pi de la Serra sobre la utilitat de la música i de les cançons pensades per a la lluita i el comprimís. "Les cançons d’intervenció són un gènere de l’esquerra revolucionària", diu el músic. També s'hi dediquen unes pàgines a Kepa Junkera, que al seu darrer disc, Fok (Satélite K, 2017), ha ajuntat més de 200 músics d'arrel d'arreu dels Països Catalans i ha signat la major producció i de més gran escala que s’ha fet mai en l’àmbit del folk català.

Amb la mirada posada a les darreres novetats discogràfiques, la revista inclou també entrevistes a The Unfinished Sympathy, Julio Bustamante, Eina, Manu Guix, Tomeu Penya i una conversa entre Museless i Pavvla, entre molts altres.
 
Arxivat a: Enderrock, Enderrock, Enderrock 269, revista, Projecte Mut, Gerard Quintana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.