Actualitat

La festa solidària Posa't la Gorra! arriba amb més música que mai

La festa organitzada per l’AFANOC tindrà lloc el 16 de desembre a la plaça de la Cascada Monumental

| 05/12/2017 a les 09:00h

Guillem Solé dels Buhos
Guillem Solé dels Buhos | Juan Miguel Morales
Arriba la dissetena edició de la festa Posa’t la Gorra! i ho fa amb un canvi de localització. Enguany es trasllada del recinte del Zoo de Barcelona a la plaça de la Cascada Monumental del Parc de la Ciutadella. Tindrà lloc el 16 de desembre de 10.30 a 14 h. La Gorra –aquest any dissenyada per Desigual– segueix donant l’entrada gratuïta als infants i descomptes per als adults per assistir a la festa.

Un cercavila serà el tret de sortida de la festa. A l’escenari hi pujaran BuhosBrodas Bros Junior, Atentoesquivo, i una sorpresa final a càrrec d’una formació de pop-rock català. El punt àlgid de la festa serà la lectura del Manifest a càrrec de dos infants que han viscut la malaltia, acompanyats de representants institucionals.

Al llarg del matí es podrà gaudir de tallers per a nens i grans, i la dinamització de la festa serà a càrrec 
d'Ana Polo i Quim Morales, presentadors del programa La segona hora de Rac1 i de Catalunya en directe de 8tv. 

La festa està organitzada per l’AFANOC –Associació de Nens amb Càncer– amb la finalitat de donar a conèixer la problemàtica al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. A més, també vol recaptar fons per mantenir i millorar La Casa dels Xuklis, una casa d’acollida per a famílies desplaçades a Barcelona que venen a rebre tractament.

L’AFANOC va néixer l’any 1987, i des de llavors ha desenvolupat una important tasca en diversos àmbits al voltant de les necessitats que tenen les famílies quan un infant és diagnosticat de càncer. L’associació treballa perquè el desenvolupament d’infants i adolescents sigui el més adequat a les seves especials circumstàncies.

Des de l'inici, Posa’t la Gorra! s’ha realitzat a diverses ciutats com Tarragona, Lleida, Molins de Rei, Santa Coloma de Gramenet, Balaguer, Sitges, Tàrrega i Mollerussa.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, infantil, buhos

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.