concerts

Les tres veus salades de Les Anxovetes

La banda actua al CAT i a Caldes de Montbui en el marc del Circuit Folc

| 29/11/2017 a les 11:47h

Les Anxovetes
Les Anxovetes | Arxiu de l'artista
Aquest dijous 30 de novembre el Circuit Folc torna al Centre Artesà Tradicionàrius de Gràcia (21.30 h) de la mà de Les Anxovetes, un grup d'havaneres cantat íntegrament en femení. Tres veus, guitarra i contrabaix vesteixen amb nous arranjaments un repertori clàssic i tradicional.

Les Anxovetes van ser finalistes del Concurs Sons de la Mediterrània l'any 2015. El 2016 van participar al programa d'acompanyament artístic que l'Espai Marfà de Girona organitza amb la Casa de la Música del Gironès. I aquest 2017 han publicat En sal (autoeditat), un segon disc enregistrat dos anys després del seu treball de debut, En fresc (autoeditat, 2015).

El grup, format per Tona Gafarot (veu greu), Montse Ferrermoner (veu aguda-mitjana), Marta Pérez (veu aguda-mitjana), Salva Gallego (guitarra) i Xevi Pasqual (contrabaix), interpreta al nou àlbum clàssics del repertori havanerístic i tavernari com "Vestida de nit", de Cástor Pérez; "El meu avi", de Josep Lluís Ortega Monasterio; "La gavina", de Frederic Sirés, "Rosina"...

Després del concert del CAT, i seguint el Circuit Folc, Les Anxovetes actuaran el 2 de desembre al Cafè del Centre de Caldes de Montbui.


    
Arxivat a: Enderrock, Les Anxovetes, Circuit Folc, Concurs Sons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.