Estrena

Maria Arnal i Marcel Bagés estrenen el videoclip de «45 cerebros y 1 corazón»

La peça ha estat dirigida per Arnau Montanyès i produïda per Petra Garmon

El duet anuncia nous concerts a Pamplona, Sant Sebastià, Logronyo, València i Barcelona

| 01/12/2017 a les 10:35h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
Convertits en una de les realitats més sòlides del nostre panorama musical, Maria Arnal i Marcel Bagés encaren la recta final del 2017 presentant el videoclip de "45 cerebros y 1 corazón", tema que dona títol al seu àlbum de debut. El videoclip ha estat dirigit per Arnau Montanyès i produït per Petra Garmon, a partir d’una idea de l'agència creativa Snoop.

La carrera de Maria Arnal pel bosc és la metàfora de la lluita que suposa recordar el que es vol que oblidem: les vuit dècades de silenci que van inspirar la lletra de la cançó. La peça combina plasticitat i misteri tot incidint en el tema de la cançó i del disc: la memòria i el present. La cançó fa referència a la troballa de 45 cervells i un cor entre 104 cadàvers en una fossa a la Pedraja (Burgos) l’any 2016. Una fossa que el duo català va poder visitar l’octubre passat amb familiars dels allà enterrats.



Des de la publicació a l'abril de 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017),han ofert més de setanta concerts, i han exhaurit entrades a Barcelona, Madrid, Saragossa, Burgos i la Corunya. La gira els ha portat a França, Portugal, Rússia, Bulgària i Kazakhstan, amb un gran acolliment per part del públic.

Per al duet, el 2018 es presenta amb concerts a Barcelona, Logronyo, València, Sevilla i Cadis, entre moltes altres ciutats de Catalunya i Espanya.
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Maria Arnal i Marcel Bagés, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.