Estrena

Bemba Saoco cultiva vida amb el seu nou tema

Estrenem el tercer videoclip de la banda, que formarà part de l'àlbum que veurà la llum aviat

Festa i crítica al nou videoclip de Bemba Saoco

| 05/12/2017 a les 11:11h

Bemba Saoco
Bemba Saoco | David Espert
Si amb el primer tema, "Hòstia", el grup volia ajudar que no s'esborrés mai la memòria d'aquells que van donar-ho tot per protegir la democràcia l'1 d'octubre, "Cultivant vida" són les ganes de ser guanyador de la teva pròpia vida. 

A Enderrock.cat estrenem el tercer tema dels barcelonins Bemba Saoco. La banda explica que "Cultivant vida" és "la brúixola que et dona sentit i t'ajuda a tocar de peus a terra fins a sentir el teu propi ritme". Per això, el videoclip mostra el canvi d'una persona des de la infantesa fins a ser gran, sempre sense deixar de cultivar.

Bemba Saoco és l'aposta per un so contundent, rítmic i amb molta actitud, que beu de les músiques urbanes i fa una clara aposta per l'electrònica. El grup és hereu de 9Son. Van decidir canviar de projecte quan es van adonar que el nou àlbum que volien fer amb Marc Parrot s'allunyava massa del que havien fet fins llavors. D'aquesta manera, van tancar un projecte per obrir-ne un altre. Aviat s'estrenarà Crújelo (U98 Music, 2017), el primer àlbum del grup.

Com s'ha anat veient fins ara, la banda ha realitzat un projecte audiovisual per presentar els videoclips. S'han rodat arreu del territori català i els aniran mostrant com han començat a fer fins a la presentació del directe a principi del 2018.

Bemba Saoco obrirà la seva gira a les principals capitals europees, Barcelona, París i Londres, per situar-se així ràpidament davant el públic internacional.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, estrenes, bemba saoco

COMENTARIS

Incorrecte!!

Anònim, 07/12/2017 a les 01:21

No tots els components del grup són Barcelonins!!
Al menys n'hi ha un que es Tarragoní!

Buuuu

Puaj!, 12/12/2017 a les 14:33

Sí: buu, buuu!

El nou grup d'aquest any

Anònim, 07/01/2018 a les 23:30

Ho peta moltíssim!! El nou grup revelació d'aquest any! M'encanten!!!!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.