Concerts

Brussel·les també s'omple de Concerts per la Llibertat

Tota la programació musical que hi haurà aquesta setmana a Brussel·les, amb motiu de la manifestació del 7 de desembre

Concert per la Llibertat dels Presos

Música que escalfa, fred que se'n va

| 05/12/2017 a les 12:29h

Inxa Impro Quintet
Inxa Impro Quintet | Arxiu del grup
Al voltant de la manifestació que hi ha convocada per al dia 7 de desembre a Brussel·les, a la ciutat s’hi han organitzat diverses activitats per a tots els catalans que vagin a passar uns dies allà. Aquí pots veure tota la programació musical dels propers dies.

Aquesta nit, 5 de desembre a les 20.30h, al Café De Fiere Margiet de Leuven es farà un Open Mic per començar a escalfar la setmana. Només cal que portis el teu instrument per poder participar-hi.

Demà, a ADEM Saint Gilles, Brussel·les, hi haurà un concert a les 20 h, que començarà amb un trio de jazz –Amadeu Casas, Max Sunyer i Jordi Batiste– i acabarà amb un repertori propi de rumba catalana amb Els Delai.

Un cop acabada la manifestació del dijous 7 de desembre, a La Tentation de Brussel·les la Festa per la Llibertat a Brussel·les agruparà artistes de diverses disciplines durant vuit hores. Més de 150 cantants de tot Catalunya hi oferiran un concert i, a més, s’encetarà un torn d’escenari obert a partir de les 20h. La festa acabarà amb el PD Belda.

Paral·lelament, a les 20 h al Teatre Molière hi haurà el concert de Folk per la Llibertat a Ixelles, al sud-est de la capital. Pujaran a l’escenari Inxa Impro Quintet, Pau i Xavier Bayer i Belda & Sanjosex.

A la mateixa hora també hi haurà el concert de De La Torre, quartet de rock de Lleida. Tindrà lloc al Crossroads Cafe d’Antwerpen, a una hora de Brussel·les.

Per acabar la setmana, Joanjo Bosk, Joan Isaac i Les Kol·lontai –Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal– pujaran a l’escenari en un acte conjunt organitzat pel Festival Barnasants. Ho faran el 9 de desembre a les 20 h a Les Riches-Claires de Brussel·les.

Pots consultar aquí tots els detalls dels concerts que hi ha programats a Bèlgica al llarg d’aquesta setmana. 
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, concerts, Belda & Sanjosex, folk per la llibertat, llibertat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.