Estrena

Marcel Lázara i Júlia Arrey estrenen projecte, cançó i videoclip

«Sabor mestizo» és la nova cançó de l'ex-Txarango i la seva parella, que han tornat a Catalunya amb un nou projecte musical

| 05/12/2017 a les 14:09h

Marcel Lázara i Júlia Arrey
Marcel Lázara i Júlia Arrey | Arxiu de l'artista
Després de dos àlbums i centenars de concerts com a cantant i guitarrista de Txarango, i de dos anys vivint al Brasil descobrint nous horitzons, Marcel Lázara ha tornat a Catalunya amb un nou projecte compartit amb la seva parella, Júlia Arrey.

Al llarg d'aquest viatge en bicicleta pel nord-est del país, han compost diverses cançons caracteritzades per la senzillesa i simplicitat. Parlen de sentiments, somnis, fracassos i il·lusions.

Ja fa un temps que han estat compartint cançons a les xarxes socials, com "Roderes de fang", "Viure és compartir" i "Vull molt" a les xarxes. Ara és el torn d'anunciar el projecte i d'estrenar "Sabor mestizo", la primera cançó en castellà que han compartit. L'han publicat en forma de videoclip, i és una maqueta del que serà el seu debut discogràfic, que arribarà la primavera del 2018 de la mà de Halley Records.

El nou treball passejarà per diferents paisatges de la música d'autor. Les melodies inconfusibles de la guitarra de Marcel Lázara, acompanyades pels ritmes de Júlia Arrey, deixen com a resultat un so inèdit, natural i sense complexos. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, marcel lázara i júlia arrey, estrenes, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.