Estrena

Strombers dedica el seu nou tema al poble català

Estrenem el primer avançament de l'àlbum que veurà la llum aviat

| 14/12/2017 a les 09:00h

Strombers
Strombers | Sandra Latre
Després d’una gira amb concerts arreu de Catalunya, Strombers anuncia que ja han entrat a l'estudi per gravar un nou àlbum. De moment, a Enderrock.cat n’estrenem el primer avançament, "Poble català". 

La cançó té l’esperit festiu de la banda, però la lletra és crítica. Ferran Gallart, cantant del grup, ha avançat que seran tres els temes que faran crítica social urgent, però "nosaltres no podem deixar de fer festa i humor", diu. "Ens sentim obligats a dir coses importants, però no tot el disc seguirà aquesta línia." 

Fa 21 anys que Strombers van començar la seva carrera musical. Van començar sent un duo, Ferran i Toni Company –acordió i teclats–. Van fer un concert de versions de cançons de rock al seu poble, Cardona, i els coneguts van començar a cridar-los per tocar a festes. Aviat van començar a compondre, i es van adonar que la gent preferia les seves cançons que les versions, així que es van animar i, fins avui, no han aturat mai la seva aventura amb el grup.

Gallart explica: "Estem molt il·lusionats amb la sortida del disc, i tenim moltes ganes d’expandir-nos i ser més professionals. Arriba un bon moment per a Strombers. Anem a Holanda i sembla que ben aviat podrem anar a Mèxic". El disc encara no té una data fixada, però segurament sortirà a principi de febrer del 2018.

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, strombers, estrena, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.