Festivals

David Byrne, Damian Marley, Bomba Estéreo i Joana Serrat, primers confirmats per al Cruïlla 2018

El festival, que se celebrarà el 13 i 14 de juliol de l'any que ve, també portarà Izal i Bugzy Malone

Concert d'Itaca Band al Cruïlla de Tardor

| 13/12/2017 a les 13:43h

David Byrne actuarà al Cruilla 2018
David Byrne actuarà al Cruilla 2018 | commons
El Festival Cruïlla ha anunciat aquest dimecres els primers noms per a l'edició 2018. Encapçalen aquesta primera llista l'ex-Talking Heads David Byrne, Damian Marley, Bomba Estéreo, Izal, Bugzy Malone i Joana Serrat. El festival tindrà lloc al Parc del Fòrum el 13 i 14 de juliol.

David Byrne és una de les primeres estrelles del pop anglosaxó que, juntament amb Paul Simon i Peter Gabriel, es va obrir als ritmes llatins i africans. Damian Marley torna al Cruïlla després del seu concert l'any 2015, i aquesta vegada presentarà el seu nou disc, Stony Hill (Republic Records, 2017), que s'ha publicat aquest estiu. 

Bomba Estéreo també són uns vells coneguts per als seguidors del Cruïlla, ja que van ser-hi el 2016 i ara tornen consagrats com una de les bandes que estan conquerint el món des de l'Amèrica del Sud. Una de les descobertes de l'edició del 2018 pot ser Bugzy Malone; el de Manchester és un dels puntals de la nova escena grime gràcies al bon grapat d'EP i mixtapes que ha anat publicant. 

Els artistes de proximitat d'aquesta primera tanda de confirmacions són els madrilenys Izal, que presentaran el seu nou disc, Vivo (Hook Ediciones Musicales, 2017), i Joana Serrat, amb Dripping Springs (Loose Music, 2017). Per a més informació o per comprar les entrades podeu accedir a la pàgina del festival.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Joana Serrat, Bomba Estéreo, Damian Marley, David Byrne, festivals, Cruilla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.