Festival

Roger Mas, Xavi Sarrià i Joan Dausà, confirmats a l'Strenes

La sisena edició del festival tindrà lloc a Girona del 24 de març al 30 d'abril de 2018

Un cap de setmana al Festival Strenes de Girona

Txarango a Girona

«Ara som gegants», tercer disc de Joan Dausà

| 14/12/2017 a les 10:01h

Xavi Sarrià
Xavi Sarrià | Michal Novak
L'avançament del nou disc de Morcheeba, la presentació dels nous discos a Catalunya de Luz Casal, Maria del Mar Bonet, Roger Mas, Xavi Sarrià, Los Sírex, Joan Dausà i Macedònia són els primers noms que ha confirmat el festival Strenes de Girona per a aquesta nova edició.

El festival segueix apostant per la secció internacional. La banda de trip-hop internacional Morcheeba farà una única visita a Catalunya i serà a Girona. D'altra banda, la gallega Luz Casal presentarà el seu nou disc. Maria del Mar Bonet, que recentment ha celebrat els seus cinquanta anys de carrera, ha preparat un espectacle basat en la seva cançó "Què volen aquesta gent". 

El cantautor Roger Mas torna a escollir l'Strenes per presentar el seu nou treball, Parnàs (Satélite K, 2018), i l'antic líder d'Obrint Pas, Xavi Sarrià, sortirà acompanyat dels també valencians Auxili per al concert.

El grup dels setanta Los Sírex ha tret un disc on, per primera vegada, canten en català. L'estrenaran també a l'Auditori de Girona. Una altra de les novetats és que la nova generació de Macedònia ja té disc i que el presentaran al festival.

Finalment, el concert de clausura serà a càrrec de Joan Dausà, que presentarà el nou disc, Ara som gegants. Les entrades per als concerts ja es poden adquirir al web del festival.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Maria del Mar Bonet, Roger Mas, xavi sarrià, Festivals, Joan Dausà, festival strenes, strenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.