actualitat

La Raíz anuncia una aturada indefinida

La banda de Gandia ha comunicat que el 2018 serà l'any de comiat

La Raíz, Macaco i Sense Sal, primers confirmats del Canet Rock 2018

| 14/12/2017 a les 10:30h

La Raíz al fi de gira al Palacio de Vistalegre de Madrid
La Raíz al fi de gira al Palacio de Vistalegre de Madrid | Irene Bernad
La banda de ska rock La Raíz ha anunciat aquest matí a través d'un comunicat publicat a les xarxes socials que el 2018 serà l'any de comiat. Es retiren en el seu millor moment musical, havent aconseguit la fama a tot el territori espanyol i quan començaven a obrir-se per l'Amèrica Llatina. 

Han explicat que no saben el final de la història, però que necessiten aquesta aturada per descansar, després de 12 anys de música. Han aclarit també que, internament: "La banda està en el millor dels estats, no hi ha hagut mai cap problema i podem dir obertament que ens sentim els millors". 

Han dit també que, ja que ho deixen, intentaran ser al màxim nombre de festivals aquest 2018. A Catalunya, de moment, han confirmat per al Canet Rock i per l'inici de gira a Girona.

La Raíz va néixer l'any 2006 i té quatre àlbums d'estudi publicats. Caracteritzen la banda les lletres crítiques i sense por de dir res. S'han mogut per pràcticament tots els escenaris d'Espanya i Catalunya i són un dels referents de molts dels grups valencians i catalans que han nascut en els darrers anys.



Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, La Raíz, aturada indefinida, aturada

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.