Actualitat

Obrint Pas sona al Mardi Gras de Nova Orleans

Xavi Sarrià, líder de la banda, ha penjat un vídeo on es veu la gent ballant la cançó "Tres segles"

| 19/12/2017 a les 10:40h

Obrint Pas
Obrint Pas | Ibai Acevedo
Xavi Sarrià, veu i líder d'Obrint Pas, ha penjat al seu compte de Youtube un petit enregistrament del famós Mardi Gras de Nova Orleans on es veu una gran quantitat de gent ballant al ritme de la cançó "Tres segles", del disc Benvinguts al paradís (Propaganda pel Fet!, 2007).

"És un vídeo que ens va enviar un seguidor nostre dels Estats Units. Ens ho va enviar via Twitter i ens deia: 'Mireu! la vostra música també s’escolta a Nova Orleans!'. Ens va passar un parell de vídeos sense gaires comentaris; simplement ens va dir que la gent vibrava amb la dolçaina", ha revelat Sarrià a Enderrock.



Que la música d'Obrint Pas ha traspassat fronteres és cosa sabuda. La banda valenciana s'ha pogut sentir en molts indrets del món, ja que ha fet concerts més enllà dels Països Catalans: Xavi Sarrià i companyia han recorregut països europeus com Alemanya, Itàlia, els Països Baixos,  França,  Bèlgica,  Àustria, Bòsnia, Croàcia, Suïssa, Portugal, la República Txeca i Eslovènia. A fora del continent també han tocat a altres països com Veneçuela, Cuba, el Marroc o el Japó.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, obrint pas, xavi sarrià, actualitat, Nova Orleans, Xavi Sarrià, Mardi Gras

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.